… er bare nogle af de ERP-systemer vi integrerer til.

Fordele med Bilagscan du ikke har råd til at undvære

Fordelene er mange med Bilagscan, men vi har her udvalgt fire unikke grunde til, at du skal i gang med digitalisering af bilag i dag.

Integration med det du kender

Jeres kunder kan indsende bilag via en unik e-mailadresse direkte til Bilagscan, via en gratis mobil-app eller overføre bilag automatisk fra det regnskabsprogram, dine kunder og du allerede benytter i dag.

Afløftning af data fra alle typer bilag

Scan alle jeres kunders bilag automatisk, så I slipper for alt tastearbejdet. Bilagscan scanner både PDF-filer og billeder, uanset om det er finans- eller kreditorbilag, 100% korrekt.

Minimer mangellisten i bogføringen

Udstyr alle jeres kunder med en gratis mobil-app, så bilag ikke bliver væk og I eliminerer mangellister og tidskrævende arbejde. Du sparer både tid og minimerer antallet af menneskelige fejl.

Spar tid igen og igen

Brug Bilagscan, så dine kunder får sendt bilag ind til tiden, og du slipper for manuel og tidskrævende indtastning af bilag. Sådan undgår dine kunder at komme bagud med indsamling af bilag.

Start i dag, slip for bilag i morgen

Bilagscan er på vej til at blive markedsstandarden indenfor digitalisering og scanning af bilag.

Vi hjælper dig godt i gang

Opstart af nyt software behøver ikke at være svært. Tag første skridt og skriv til os, så vender vi retur til dig med afsæt i dine ønsker.