Scanning

Bilagscan scanner bilag, i takt med at de indlæses i administrationssystemet. Her finder vi leverandør (kreditor), totalbeløb, fakturadato og valuta. Linjerne bliver også scannet, og vi finder beløbet, antallet og beskrivelsen.

Alle typer af bilag
Vi scanner alle typer af bilag, uanset om det er kvitteringer (finansbilag) eller indkøbsfakturaer (kreditorbilag). Du kan indsende bilag som både PDF-filer og PNG/JPG-filer.

Slip for at opsætte skabeloner
I modsætning til andre produkter på markedet er Bilagscan dynamisk og fungerer, uden at der først skal opsættes skabeloner for hver eneste leverandør. Det betyder, at vi også kan scanne en restaurantkvittering, som du aldrig har bogført før, og aflæse data 100 % korrekt, før du selv godkender (inden den endelige bogføring).

Kontrol

Bilagscan har indbygget et kontrolmodul, som garanterer, at både scanning og kontering er 100 % sikker. Du får præsenteret resultaterne på en overskuelig liste, så du selv kan godkende scanning og kontering, før den endelige bogføring. Dermed minimerer du arbejdet yderligere og kan optimere din tid.

Kontering

Bilagscan giver et eller flere konteringsforslag afhængigt af typen af bilag, således at du slipper for at gøre det selv. I tilfælde af at bilaget kan bogføres på flere forskellige måder, viser vi, hvilke konteringsforslag der er mest sandsynlige, for derved at lette dit arbejde yderligere.

Privileger

Bilagscan har flere brugerniveauer, for med mange forskellige roller i virksomheden er der behov for, at forskellige brugere kan have forskellige privilegier. F.eks. kan en medarbejder indstilles til kun at kunne se sine egne bilag, mens en administrator kan se alle virksomhedens bilag.

Upload af bilag

I Bilagscan kan bilag føres ind i systemet på flere forskellige måder:

  • Via e-mail-forward
  • Mobil-app
  • Direkte i Bilagscan

Når du modtager en faktura via e-mail, kan du blot videresende den til din unikke Bilagscan-e-mail. Du kan også tage et skærmbillede af din kvittering eller faktura og videresende det.

Via vores gratis mobil-app kan du tage et billede af kvitteringer og fakturaer, hvorefter de automatisk overføres til Bilagscan.

Du kan uploade bilag direkte til Bilagscan ved at ”trække” bilaget over, hvorefter scanning påbegyndes.

Uanset hvordan du overfører bilaget til Bilagscan, scanner vi det og lægger det klar til din endelige godkendelse.

Revisionsspor

Alle ændringer, der foretages ved et bilag, registreres i vores revisionsspor. Det betyder, at du altid kan se, hvem eller hvad der har ændret i et bilag. Dermed har du den fulde historik og kontrol over hvert eneste bilag, før det bogføres endeligt.

Administrator-login

Når du bogfører bilag for mange virksomheder, kan du via administrationssystemet få login til alle dine kunder. På den måde skal du ikke skifte imellem forskellige ERP-systemer blot for at bogføre bilag for mange kunder. Dermed sparer du tid og sikrer dig det fulde overblik.

Dashboard

Du kan få det fulde overblik over alle dine registrerede virksomheder i Dashboardet. Her kan du se de bilag, der er vigtigst at bogføre lige nu. Har du en virksomhed, der er meget bagud med sin bogføring, kan du få et komplet overblik over, hvilke bilag der mangler din endelige godkendelse. Derudover er Dashboardet det første skærmbillede, du ser, når du logger ind.

Filtrering

Med filtrering af bilag kan du altid vælge kun at arbejde med bestemte bilag. Du kan få vist alle bilag, der kræver endelig bogføring, eller du kan selektere i forhold til udvalgte virksomheder. Du kan vælge f.eks. kun at se bilag fra en bestemt leverandør eller et bestemt datointerval, hvis du gerne vil godkende de samme bilag samtidig.